Στατιστική
OS: Linux t
PHP: 5.3.10-1ubuntu3.13
MySQL: 5.5.28-0ubuntu0.12.04.3
Ώρα: 06:28
Μέλη: 3
Επιτυχία: 1654211
Νέα: 1737
Σύνδεσμοι: 31

 

Αρχική

ΙΩΒΗΛΑΙΟΝ ΝΑΟΥ 17.4.2011   Εκτύπωση  Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Αξιολόγηση χρήστη:starstarstarstarstar / 1
Λιγότερο Περισσότερο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΞΑΡΧΙΑ

ΙΩΒΗΛΑΙΟΝ ΝΑΟΥ

Δεσποινίδα

Γαβριέλλα Σαμψωνίδου

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 

          Σας ευχαριστώ για την ευγενική  πρόσκληση στην εκδήλωση που πρόκειται να γίνει στις 15 Απριλίου 2011 στον Ιερό Καθολικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην ιστορική πόλη των Γιαννιτσών. Η μουσικό- θεατρική  παράσταση που θα παρουσιάσετε  βασισμένη στον συνδυασμό της Αγίας Γραφής κι εκκλησιαστικών ύμνων της Μεγάλης Εβδομάδας αποτελεί  ουσιαστική πνευματική προετοιμασία για τις Άγιες ημέρες που ακολουθούν, αλλά και ένταξη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 150 χρόνια της εκκλησίας μας που θα γίνουν αργότερα.

 

          Τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στους οργανωτές,  συντελεστές και εκτελεστές καλλιτέχνες της θεάρεστης αυτής θρησκευτικής  και πολιτιστικής εκδήλωσης.  Δυστυχώς οι ανειλημμένες ήδη  υποχρεώσεις μου στην  Αθήνα δεν μου επιτρέπουν  να παραστώ στην εκδήλωση, σπεύδω όμως να ευχηθώ να στεφθεί με λαμπρή επιτυχία, την οποία  θεωρώ δεδομένη, όπως  συνέβη και σε παλαιότερη παρουσίαση του έργου στη Θεσσαλονίκη.

 

          Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς  μου στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη και εφημέριο π. Ευτύχιο, ο οποίος και φιλοξενεί την εκδήλωση στον Ναό μας,  και σε όλους τους συμπολίτες σας, οι οποίοι  θα την τιμήσουν με την παρουσία τους.

 

          Εύχομαι σε όλους Άγιο και Ευλογημένο Πάσχα !

 

+  Δημήτριος

Επίσκοπος -  Αποστολικός Έξαρχος των Ελληνορρύθων Καθολικών Ελλάδος